SJC190903 Docent scheikunde 1e graads 0,5 fte in Eindhoven

Het Sint-Joriscollege is een school voor mavo, havo en vwo. Ons motto is:

ontdek jezelf en de wereld.

We hebben een breed onderwijsaanbod, zowel in vakken als in activiteiten. Zo zijn wij Brainportschool en bieden we mogelijkheden op het gebied van sport en kunst. We staan ervoor om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. De doorstroom van onze leerlingen evenals de examenresultaten zijn goed. We bieden veel buitenschoolse activiteiten en projecten aan. De begeleiding van leerlingen neemt een belangrijke plaats in. We zien onderwijsontwikkeling als een continu proces. Belangrijke lijnen in het onderwijs zijn het onderzoeken, ontwerpen en ondernemen. We werken toe naar meer keuzevrijheid en regie voor de leerlingen, gekoppeld aan een goede begeleiding en actieve werkvormen.

Binnen ons scheikundeonderwijs nemen practica een belangrijke plaats, om de theorie begrijpelijk en levendig te maken en om bij leerlingen goede onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen.

Wij zijn per direct op zoek naar een eerstegraads docent scheikunde. Het betreft een functie voor 0,5 fte voor schooljaar 2019-2020 met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren kan alleen via www.omo.nl.

Solliciteer