Eerstegraads docent scheikunde Theresialyceum in Tilburg

Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.

De school is een stabiele, degelijke en dynamische leergemeenschap met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt. Zo'n 1326 leerlingen en 135 medewerkers voelen zich thuis op het Theresia. De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Daarnaast is het Theresialyceum een academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Voor schooljaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar een:

DOCENT SCHEIKUNDE (1e graad), 0,8 fte -1,0 fte

Profiel:
Wij zoeken een bevoegde, enthousiaste en gedreven collega met hart voor de leerlingen en voor het vak scheikunde. Je beschikt over gedegen vakkennis en bent in staat leerlingen uit te dagen om zich te ontwikkelen. Daarnaast beschik je over ervaring in de bovenbouw van het havo/vwo onderwijs, kun je goed samenwerken en heb je (zelf-) reflecterend vermogen. Ervaring met lesmethode NOVA is een pré.

Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique Nijhuis, HRM: Tel. 013-4673738 of via email: m.nijhuis@theresialyceum.nl

Sollicitaties
Heb je belangstelling voor deze baan? We zien we jouw sollicitatie, vergezeld van motivatie en CV, graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via de OMO- website: www.omo.nl

Wat bieden wij?
Een leuke baan in een dynamische, op samenwerking gerichte werkomgeving. Salaris conform CAO OMO, inschaling afhankelijk van laatstgenoten salaris.

Solliciteer