Docent Scheikunde in Haarlem

Docent scheikunde (0,8-1 fte)
Lyceum Sancta Maria; we leiden samen op voor méér dan een diploma!
Lyceum Sancta Maria in Haarlem staat als UNESCO-school voor een actieve deelname aan de wereld van vandaag én van morgen. Onze leerlingen gaan van school met meer dan een diploma: resultaten zijn in eerste instantie mooie cijfers, maar net zo belangrijk
zijn gedragingen en vaardigheden
 die leerlingen ontwikkelen om succesvol te zijn bij een vervolgopleiding, in een beroep en in de samenleving. Bovendien heeft elke leerling recht op goed onderwijs dat motiveert en uitdaagt om het beste uit zichzelf
te halen. Daarom zetten wij hoog in op het ontwikkelen van talent, zelfstandigheid en creativiteit. Deze uitgangspunten zijn verwoord in ons onderwijsconcept.

Medewerkers en leerlingen hebben oog voor elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Wij werken echt samen aan een lerende en dynamische organisatie.
Lyceum Sancta Maria heeft een eigen karakter, samen te vatten in vier kernwaarden: Kwaliteitsgericht, Uitdagend en creatief, Samen,  Ondernemend. Vanuit deze vier kernwaarden geven wij ons onderwijs in de breedste zin van het woord vorm, inhoud en kleur.
Wij verwachten van nieuwe collega’s dat zij actief deelnemen, zich herkennen in onze kernwaarden en open staan voor leren en de daarbij horende kwaliteit.
Sancta is tevens opleidingsschool en maakt deel uit van de Regionale Opleidingsschool Amstelland; een samenwerkingsverband met 16 VO-scholen en 6 opleidingsinstituten. Iedere student wordt begeleid en beoordeeld door werkplekbegeleiders, volgens de normen
die dit samenwerkingsverband heeft opgesteld.

Voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar enthousiaste docent scheikunde 1e graad die in staat is te inspireren, motiveren en coachen en die boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs geeft. Binnen de sectie werk je samen met drie collega’s. 

Wij vragen:

  • Je hebt een eerste graad bevoegdheid of je bent 2e graad bevoegd en bereidt de opleiding tot 1e graads docent scheikunde te gaan volgen.
  • Je bent een ervaren docent en hebt ervaring met lesgeven aan examenklassen.  
  • Je bent een teamspeler en hecht veel waarde aan samenwerking binnen een klein team
  • Je bent een enthousiaste en bevlogen docent.
  • Je hecht waarde aan goed contact met leerlingen en collega's.
  • Je bent bereid om, waar nodig, een stap extra te zetten, ook voor schoolgebonden activiteiten zoals mentoraat en open dagen.

Wij bieden:

  • Een dynamische baan in een ambitieuze leeromgeving.
  • Een salaris op basis van ervaring conform CAO-VO.
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Volop ruimte om jezelf (verder) te ontwikkelen in een lerende organisatie.

 
Wil jij een bijdrage leveren aan onze ambities en met ons samenwerken aan goed onderwijs? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! 
 
Wil je meer weten over Lyceum Sancta Maria, kijk dan op
www.sanctamaria.nl
of bekijk de video op de Sancta site
 

Solliciteer