Docent scheikunde in Enschede

Ben jij een enthousiaste en ervaren eerstegraads docent scheikunde? Weet jij jouw passie voor het vak op inspirerende wijze over te brengen op onze leerlingen? En ben je per direct beschikbaar voor een tijdelijke baan op een prettige, goed gestructureerde school in Enschede? Wij zijn op zoek naar een collega, die parttime beschikbaar is voor deze leuke, tijdelijke baan. Iets voor jou? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen scheikunde aan leerlingen in 5 vwo. Jongeren zien groeien door kennis te delen en daardoor bij te dragen aan hun ontwikkeling, zijn voor jou redenen waarom je ervoor hebt gekozen voor de klas te staan. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend. 

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid scheikunde. Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Tevens ben je uitstekend communicatief vaardig en denk je graag mee over de ontwikkeling van je vak. Je bent flexibel, collegiaal en professioneel.

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede.

Op locatie Bruggertstraat (circa 1.270 leerlingen en 120 medewerkers) zijn leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces, leren is van jezelf. Als docent geef je leerlingen de juiste ingrediënten om invulling te geven aan het eigen lesrooster.

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie voor 0,25 fte, tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. Ingangsdatum: zo snel mogelijk.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 5.087 euro (schaal LC) of maximaal 5.784 euro (schaal LD) bruto per maand bij een volledige werkweek.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevrouw E. Berkien
Telefoonnummer: 053 – 751 22 00 / 06 – 48 50 61 61

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

1e graads

Schaal LC of LD, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer