Docent scheikunde in Driehuis

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij:
een enthousiaste docent secheikunde

Onze voorkeur gaat uit naar een docent met ervaring in de onder- en bovenbouw havo/vwo; die vanuit een innovatieve grondhouding bereid is om het onderwijs voor het vak scheikunde vop het Ichthus Lyceum samen met de vaksectie verder te ontwikkelen. 

We zoeken een docent die aansluit bij de leefwereld van leerlingen, een goede band met hen opbouwt en die goed kan differentiëren. Je kunt de leerlingen coachen door kritisch en constructief feedback en feedforward te geven.

 

De omvang van de baan is 0,8000 fte. Mocht je op een deel van deze baan willen solliciteren, dan staan wij hiervoor open.

Als je in het bezit bent van een lesbevoegdheid scheikunde, of als je in de afrondenende fase van de opleiding hiervoor bent, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Salarisinschaling is op basis van opleiding en relevante werkervaring in LB, LC of LD en is confrom de CAO VO.

Het Ichthus Lyceum is in ontwikkeling en wij willen ook graag dat jij als persoon blijft ontwikkelen. We bieden daar facilitering en ondersteuning bij, in de vorm van i-coaches, projectgroepen, maar ook overleg- en ontwikkeltijd. We doen het samen!

De volledige vacaturetekst kun je vinden op de website van het Ichthus Lyceum; www.ichthuslyceum.nl
 

Solliciteer