Docent Scheikunde – Het Brederocollege – Het Driespan in Etten Leur

Het Driespan is voor Het Brederocollege in Breda per direct op zoek naar een Docent Scheikunde voor 0,4 wtf (tijdelijk met uitzicht op vast).


Over de functie en locatie

Het Brederocollege is per direct op zoek naar een Docent Scheikunde (0,4 wtf).
In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.


Het Brederocollege biedt HAVO leerjaar 1 tot en met 5, alle profielen, VMBO-BBL en VMBO-KBL met het profiel Dienst & Producten en VMBO-T alle profielen. Het onderwijsaanbod richt zich op uitstroom naar MBO en HBO. Werken binnen het Brederocollege brengt uitdaging met zich mee. Een dynamische werkplek waarbinnen we steeds zoeken naar het best passende onderwijsaanbod voor onze doelgroep. Ben jij innovatief en durf je out of the box te denken dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

De leerlingen zelfvertrouwen geven:
“Op onze school vinden we het belangrijk dat je lekker in je vel zit en je zo optimaal mogelijk kunt ontwikkelen. Je leert verschillende leermethodes, zodat je zelf ervaart welke methode het beste bij jou past. Je leert zelfstandig taken uit te voeren. Dit draagt bij aan je zelfredzaamheid. Die heb je op school nodig, in je latere studie, maar ook in je sociale leven. Onze docenten stimuleren je om actief bezig te zijn met je eigen sociaal-emotionele ontwikkeling. Wij begeleiden jou, maar je zet zelf de stappen. Daarmee krijg je meer zelfvertrouwen. Je merkt steeds beter wat bij jou past en wat je later, in de toekomst, kunt en wilt gaan doen.”


Wat bieden wij?

Een enthousiast team met betrokken collega's, volop ruimte en vrijheid om op eigen wijze de lessen voor te bereiden, en na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling.

En verder…

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, conform CAO Primair Onderwijs.
  • Inschaling in schaal L11 conform CAO Primair Onderwijs.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, betrokken, geduldige collega die creatief is en flexibel weet in te spelen op onverwachte situaties.

Uiteraard ben je bevoegd docent en heb je bij voorkeur ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep. Je bent vaardig in het afstemmen op pedagogische en didactische behoeften van de leerling en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je in staat om te reflecteren op eigen handelen.

We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden: innovatief, transparant, samen en onderscheidend.


Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Sacha Vingerhoeds (schoolleider Het Brederocollege) via 076 – 52 33 636.

Wil je meer lezen over Het Brederocollege, bezoek dan onze website www.koraal.nl.


Reageren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk!

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Solliciteer