Docent scheikunde, eerstegraads in Haren – Groningen

Ben jij een enthousiaste en ervaren eerstegraads docent scheikunde? Weet jij jouw passie voor het vak op inspirerende wijze over te brengen op onze leerlingen? En ben je per 1 augustus a.s. beschikbaar voor een baan bij het Maartenscollege in Haren? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen scheikunde aan leerlingen in voornamelijk de bovenbouw van havo en vwo, met daarnaast mogelijk af en toe een onderbouwklas. Jongeren zien groeien door kennis te delen en daardoor bij te dragen aan hun ontwikkeling, zijn voor jou redenen waarom je ervoor hebt gekozen voor de klas te staan. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid scheikunde. Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Tevens ben je uitstekend communicatief vaardig en denk je graag mee over de ontwikkeling van je vak. Je wilt mee in de ontwikkeling van de school richting meer conceptueel onderwijs en een sterkere ontwikkeling van de onderzoeksvaardigheden. Je staat positief tegenover de tweetaligheid in de school en vindt het misschien zelfs wel een interessante uitdaging om zelf ook in de nabije toekomst wat lessen in het Engels te gaan verzorgen.

Jouw werkplek

Het Maartenscollege is een IB-worldschool. We werken in de onderbouw volgens het internationale Middle Years Programme van het IB. Werken in leergebieden, vakoverstijgend leren en criteria based assessment zijn hierin sleutelbegrippen. De lessen scheikunde worden in schooljaar 2021-2022 gegeven in het Nederlands. In de toekomst is het mogelijk dat sommige lessen scheikunde in het Engels worden gegeven.

Kijk voor meer informatie over onze school op www.maartenscollege.nl.

Ons aanbod

De omvang van de aanstelling bedraagt 0,7 – 0,8 fte, in eerste instantie tijdelijk tot einde schooljaar 2021-2022, met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Maartenscollege maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer R. Scheepens 
Functie: rector
Tel.nr: 050 – 537 52 00
E-mail: r.scheepens@maartens.nl

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

1e graads

Schaal LC, maximaal 5.012,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer