Docent scheikunde 2e graad in Katwijk

Wil jij jouw kennis over je vak overbrengen op onze leerlingen? Wil je de proef letterlijk op de som nemen? Verrassende stofjes doen opwaaien? En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons.
Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken? 

Over ons
Jouw uitdaging
Ben jij een enthousiaste, 2e graads bevoegd docent scheikunde of in opleiding daarvoor? Je geeft les aan onderbouw op alle schooltypes en bovenbouw mavo. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten
te brengen. Je wilt een onderdeel zijn van de ontwikkelgroep die zich bezighoudt met vernieuwing van ons bèta-onderwijs waarbij gericht wordt op samenhang en samenwerking tussen de exacte vakken.
Daarnaast is het een pré als je je interesseert om NLT te geven of bekwaam bent of wilt worden in lesgeven in het Engels.   
 
Jouw team
Je bent lid van de sectie scheikunde die uit 3 docenten bestaat. Naast het werken met een vaste methode, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek en het digitaliseren van eigen onderwijsmateriaal. De sectie wordt ondersteund
door toa’s die vakkundig de practica ondersteunen.
 
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in
het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

 
 

Over jou
Jij bent
Studerend in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een bevoegdheid scheikunde. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel
vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent aan.

Wij bieden jou   
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.  Verder zijn er ook nog:  

  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid (TTO) 
  • salaris conform cao VO  
  • eindejaarsuitkering van 8%   
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.    

Dienstverband                      
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.  
 

Solliciteer