Docent Scheikunde 1ste graads in Utrecht

Wij vragen:
Je hebt het talent om onderwijs aantrekkelijk en zinvol te maken. Je draagt zichtbaar bij aan de ontwikkeling van leerlingen. Je bent behalve expert, ook groepsdocent, teamspeler en mentor. Je mag presteren en creĆ«ren. Je hebt een sterk persoonlijk leiderschap. 

Wij bieden:
Een creatieve en professionele werkomgeving waar je zelf je eigen accenten legt: didactisch of inhoudelijk. Waar je je vaardigheden ontwikkelt op formele en spontane wijze. Waar competenties en portfolio criteria zijn om door te groeien in je functie.

Heb je nog vragen over deze vacature?
Naam leidinggevende: Merlijn Verstraeten
E-mail werk: mverstraeten@unic-utrecht.nl

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Klik dan op de knop solliciteren. Je komt dan op de vacature website van Nuovo Scholengroep. Indien er een geschikte kandidaat gevonden is, zal de vacature eerder sluiten.

UniC maakt deel uit van: Nuovo

NUOVO is een ondernemende stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in de regio Utrecht. NUOVO heeft 14 scholen onder haar verantwoordelijkheid. Deze scholen bieden voortgezet onderwijs in het spectrum van praktijkonderwijs tot en met gymnasiaal onderwijs.

NUOVO scholengroep verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs vanuit de overtuiging dat maximale ontplooiing van leerlingen om maatwerk vraagt.  Geworteld in een in een solide basis van ervaring en deskundigheid willen we duurzaam en toekomst gericht onderwijs
bieden. NUOVO is ambitieus, ondernemend en realistisch. www.nuovo.eu

Solliciteer