Docent scheikunde 1e of 2e graads in Alphen aan den Rijn

Als docent scheikunde bent u verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van lessen in onze onderbouw en bovenbouw klassen waarvan deels in onze tweetalige afdeling. U draagt uw relevante kennis en kunde op een enthousiaste manier over naar de
leerlingen, bent verantwoordelijk voor het creëren van een uitdagende leeromgeving. Daarnaast levert u een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen. De lessen worden gegeven op locatie Nieuwe Sloot en locatie Diamantstraat.

Locatie Nieuwe Sloot
Het Scala College heeft een apart onderbouwhuis voor de 1e en 2e klassen inclusief 3 vwo. Dit zorgt voor een geheel eigen sfeer waarin de leerling in een veilige setting kan wennen aan het voortgezet onderwijs. We werken in teams en zijn bezig met een aantal
interessante onderwijsontwikkelingen waarin meer maatwerk voor de leerling centraal staat. Dit betekent ook maatwerk voor onze docenten. We zijn een opleidingsschool dus ook jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
 
Onlangs heeft het (t)vwo het predicaat "Excellente School" verworven voor het bijzondere internationaliseringsprogramma in de tweetalige afdeling van het vwo.

 

  • U bent in het bezit van een 1e en/of 2e graads bevoegdheid ;
  • U bent pedagogisch en onderwijskundig sterk;
  • U bent in staat uw relevante kennis en kunde op een enthousiaste manier over te dragen;
  • U zoekt de samenwerking met (vak)collega’s en zorgt voor een goede relatie met ouders en andere belanghebbenden;
  • U bent in staat kerndoelen en exameneisen te vertalen naar de onderwijspraktijk;
  • Ervaring met lesgeven in het Engels is een pré; 

Het Scala College kent een aantrekkelijk functieperspectief van LB – LC – en LD-functies. Inschaling vindt plaats op basis van bevoegdheid, ervaring en kwaliteiten. Voor de eerstegraads functies behoort inschaling in LC of LD tot de mogelijkheden.

Solliciteer