Docent scheikunde 1e of 2e graads in Almelo

Ben jij docent Scheikunde met ervaring, in bezit van een eerstegraads bevoegdheid óf een tweedegraads bevoegdheid én de ambitie om je eerstegraads bevoegdheid te behalen? Beleef je veel plezier aan de omgang met leerlingen en zie jij deze leuke baan in Almelo wel zitten? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Als docent scheikunde ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in de onderbouw en bovenbouw  van het mavo / havo / vwo. Daarnaast verzorgen we in leerjaar  1, 2 en 3 tweetalig onderwijs, waarbij ieder leerjaar één groep heeft waarin de lessen in het Engels verzorgd worden.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerste of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Scheikunde, je bent studerend voor je eerstegraads bevoegdheid of je bent bereid deze te behalen. Daarnaast beheers je de Engelse taal op minimaal niveau C1 (ERK) en ben je in staat om deze lessen in het Engels te verzorgen.

Jouw werkplek

Je werkt in een enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met de doelgroep. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Het staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen en werkt met behulp van ICT-rijk onderwijs aan maatwerk voor onze leerlingen.
 
De Pius X College locatie Aalderinkshoek is een dynamische mavo / havo / vwo-school, waarbij we naast regulier onderwijs ook tweetalig onderwijs aanbieden voor de onderbouwleerlingen. De school staat voor een transitie naar een modern, goed geoutilleerd gebouw. Het is een school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is “Het gaat om jou!” Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel en we werken elke dag om het maximale uit onze leerlingen te halen.

Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.400 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. De locatie Aalderinkshoek telt circa 500 leerlingen en 55 medewerkers.

Ons aanbod

Het betreft een baan van 0,6 tot 0,8 fte tijdelijk met uitzicht op een vast contract. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4301 euro bruto per maand bij een volledige baan (LB) of maximaal 5012 euro bruto per maand (LC) indien je over een eerstegraads lesbevoegdheid scheikunde beschikt.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Neem uitsluitend voor meer informatie contact op met:
Contactpersoon:  Mark Wagt
Functie: Locatiedirecteur
Telefoon:  06 – 43 02 55 04
E-mail: m.wagt@piusx.nl

Sollicitaties die op bovengenoemd mailadres binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature daarna offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. De gesprekken worden in het nieuwe schooljaar gevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

1e en/of 2e graads

Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal

Solliciteer