Docent Scheikunde 1e graads (NLT/Science) in Amsterdam

Het Pieter Nieuwland College is een havo/vwo-school in Amsterdam-Oost (op loopafstand van het Amstelstation) met grote belangstelling onder de leerlingen voor de Betavakken. We hebben een 'Wubbo Ockels regiolab', met alle voorzieningen om op hoog niveau
natuurkunde, scheikunde en biologie te kunnen geven. In onze VWO-onderbouw bieden we science en wetenschap & techniek aan. We zijn actief lid van de Betapartners. Het team bestaat uit een mooie mix van jonge mensen en meer ervaren collega's.

De vacature heeft betrekking op de lessen Scheikunde in de bovenbouw en kan worden aangevuld met uren NLT of Science.
Er kan naar een deel van de omvang gesolliciteerd worden. De functie wordt aangeboden in LC. LD is bespreekbaar.

We zijn op zoek naar een 1e graads docent scheikunde die voor langere tijd aan de school verbonden wil zijn. Het Pieter Nieuwland College is een havo/vwo-school in Amsterdam-Oost (op loopafstand van het Amstelstation. De school biedt een aantrekkelijke ondersteuning
om te kunnen studeren. Er is een Opleidingsteam op school, de begeleiding van startende en ervaren nieuwe collega's heeft onze aandacht.

De aanstelling vindt plaats binnen de bestuursorganisatie ZAAM (23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnikendam) op basis van een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.

Solliciteer