Docent scheikunde 1e graad in Velsen-Zuid

Je bent een scheikundige met een gedegen vakkennis, maar ook een brede bèta die NLT kan geven en bruggen kan slaan naar andere vakken. Je hebt een inspirerende visie op gymnasiaal (scheikunde-)onderwijs.

Het Felisenum is een bruisende school (met een enthousiaste bètasectie) die volop in ontwikkeling is en jij wilt daar graag een bijdrage aan leveren. Je bent innovatief en hebt een passie voor didactische vernieuwing.
We zijn dit schooljaar gestart met Engineering, een nieuw schoolvak in de onderbouw waarin ontwerpen en maken centraal staan. Je wilt helpen dit nieuwe vak verder uit te bouwen. Voor Engineering wordt onze bètavleugel uitgebreid met een
state of the art maakplaats. Jij hebt goede ideeën over hoe we maakonderwijs ook in de rest van ons curriculum kunnen integreren.

Informatie
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Kemper, rector, of Irma Kallenbach, conrector, telefoon 0255-545710.

Je sollicitatie
Je sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot uiterlijk 1 april a.s. richten aan de rector, drs. Kemper. Wij zien je sollicitatie gaarne tegemoet via de website van MeesterBaan.

Solliciteer