docent scheikunde 1e graad in Veenendaal

Wij zijn op zoek naar een docent scheikunde.

Zoek jij de uitdaging om mee te werken aan verdere ontwikkeling van eigen materiaal en methode (zowel inhoudelijk als qua digitalisering)?

Werk jij graag in een vakoverstijgende setting? En zoek je naar vakoverstijgende samenwerking, differentiatie / beta+ / betablok?

Ben jij het bezit van een 1e graads lesbevoegdheid scheikunde en wil je lesgeven aan onze leerlingen in de bovenbouw havo/vwo? Solliciteer dan nu!

Wij zijn een sectie waarin we zelf ons onderwijsmateriaal ontwikkelen en arrangeren. Dit is niet alleen een uitdagende klus, het maakt ook dat docenten stevig eigenaar kunnen worden van hun onderwijs wat ten goede komt aan resultaten en motivatie van onze
leerlingen. Wij vinden het belangrijk om verbindingen te zoeken en te benutten met andere (b├Ęta)vakken en het vervolg onderwijs (o.a. door samenwerking met U-talent en WUR).

Dergelijke samenwerkingsverbanden dragen bij aan mogelijkheden van differentiatie en excelleren van leerlingen van onze havo en ons vwo. Wij verwachten van een nieuwe docent dat hij/zij deze ambities deelt en dus niet alleen een goede examinator wil zijn maar
leerlingen op natuurwetenschappelijk vlak kan enthousiasmeren en echt verder wil brengen.
 

Conform cao-VO

Je gaat bij voorkeur op dinsdag, donderdag en vrijdag lesgeven aan onze leerlingen van havo 4 & 5, vwo 3 & 4.

Solliciteer