Docent Scheikunde – ± 0,7 fte – vervanging wegens zwangerschap in Amersfoort

Kun je jouw fascinatie voor scheikundige verschijnselen overbrengen op leerlingen en kun jij leerlingen op scheikundige wijze leren kijken naar processen? Krijgen jouw leerlingen een glimlach wanneer zij practica uitvoeren? Dan zijn wij met ingang van het nieuwe jaar op zoek naar jou.

Wij zijn voor de periode van 10 januari tot eind april 2022 op zoek naar een vervanger voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat.

Wat ga je doen?

Als docent scheikunde, die mogelijk enkele uren NLT gaat geven, eerstegraad, geef je lessen aan de leerlingen van vwo 3 en de bovenbouw havo en vwo. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen.

Je geeft activerend en motiverend les, waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren. Deze wijze van lesgeven geef je fysiek maar met online lessen via Teams kun je zo nodig ook uit de voeten.

Je bent lid van een bovenbouw team én de vakgroep scheikunde. De vakgroepgenoten werken hecht met elkaar samen; het (les)materiaal wordt met elkaar gedeeld en ondersteuning wordt geboden.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconforme salaris volgens inschaling CAO vo
  • Vaste 13e maand.
  • Reiskostenvergoeding.

Waar kom je te werken?

’t Hooghe Landt is een school voor voortgezet onderwijs met twee vestigingen in Amersfoort: de Trompetstraat en de Parelhoenstraat. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, havo, vwo en het technasium.

Bij ’t Hooghe Landt zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden dit voor zowel onze medewerkers als de leerlingen heel belangrijk. Dit doen wij door een goede leer- en leefomgeving te creëren, waarbij de begrippen herkenbaarheid en gekend worden centraal staan. Een belangrijk begrip binnen ’t Hooghe Landt is talent. Iedereen heeft talent; ook jij! Wij bieden de kans en uitdaging om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als school hechten we een sterke waarde aan actieve betrokkenheid van zowel leerlingen als ouders. We kunnen pas een echt goede leer- en leefomgeving zijn als iedereen zich betrokken voelt bij alles wat er gebeurt. Daarom worden beslissingen zoveel mogelijk genomen in of na overleg met anderen. Zo wordt er regelmatig overleg gevoerd met leerlingen in de leerlingenraad en met ouders in de oudervereniging.

Wie zoeken wij?

Als docent scheikunde/NLT introduceer je leerlingen stap voor stap in de kennis van de wetenschap. Je helpt leerlingen besluitvaardige burgers te worden in een complexe technologische wereld. Je bent daarbij gewend om snel te schakelen en je kunt je snel dingen eigen maken. Met de leerlingen ga je gestructureerd en doelgericht aan de slag. Je denkt niet in kaders maar in mogelijkheden. Je bent ICT vaardig. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Verder ben je in het bezit van eerstegraads bevoegdheid.

Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande solliciteer button. 

Zodra een geschikte kandidaat is gevonden, wordt de vacature gesloten.

Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Jos Noordeloos.

.

Solliciteer