Docent natuur- en scheikunde in Rotterdam

Ben je als docent natuur en/of scheikunde toe aan een volgende stap? Wil je gehoord worden over waar jij écht naar op zoek bent? Dan ben je aan het juiste adres!
Wij zijn op zoek naar een docent natuur- scheikunde 2e graads die het leuk vindt om zijn of haar VMBO-TL leerlingen het vak natuurkunde en scheikunde bij te brengen. Natuurkunde is overal, ook in het dagelijks leven van de leerlingen. Op deze manier trek jij de aandacht van jouw leerlingen en zorg je ervoor dat de lessen naadloos op elkaar aansluiten.

Als docent natuur-scheikunde moet je in staat zijn om snel te schakelen en georganiseerd te werk gaan. De leerlingen hebben structuur nodig, daarom is een goede klassenmanagement van essentieel belang. Door een goede klassenmanagement weet je op een leuke manier natuurkunde en scheikunde over te brengen, maar ook consequent optreden is geen probleem.

Verder ben je regelmatig in contact met collega’s, ouders van de leerlingen en andere betrokkenen. Met deze contacten heb je gezamenlijk de doelstelling om de leerling tot het beste resultaat te begeleiden. Behoort dit ook tot jouw doelstelling?

Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid nask, natuurkunde of scheikunde? Ben je voor een fulltime of parttime (minimaal 0,6 fte) beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband?

Yes! Dan hebben wij een match!

Een afwisselende werkplek;
Doorgroeimogelijkheden binnen DIT IS WIJS;
Een salaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek;
De mogelijkheid om cursussen te volgen via de Academy;
Een coach die jou begeleidt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Solliciteer