Docent LB scheikunde 0,2 fte (0164) in Bergen op Zoom

RONCALLI IS ‘MÉÉR DAN EEN DIPLOMA’.

De Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom kenmerkt zich door haar daltononderwijs en de “Eigen-Tempo-Werkwijze”, waarbij de totale persoonsvorming van de leerlingen centraal staat en harde cijfers geen doel op zich zijn.
Roncalli is een plaats voor iedereen, waar je ongeacht achtergrond, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging of beperking het beste uit jezelf kunt halen.
Dit geldt voor onze leerlingen maar zeker ook voor onze medewerkers. Ieders talent en ambitie willen wij benutten.
Wij zijn een school die volop in beweging is om het onderwijs voor onze leerlingen up-to-date te houden en steeds aantrekkelijker te maken.
Onze medewerkers voelen zich zeer betrokken, werken graag samen en waarderen de mogelijkheden tot professionalisering.
Voel jij je aangesproken tot wat je hierboven leest, dan ben jij wellicht de collega die wij met ingang van 1 januari 2022 zoeken voor de functie van:

DOCENT LB SCHEIKUNDE 0,2 FTE
Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd dan wel omgezet worden in een vast dienstverband. Uitbreiding naar 0,6 fte met uren natuurkunde behoort tot de mogelijkheid.

• Wat ga je doen?
Je gaat lesgeven aan een derde klas met voornamelijk havo en vwo leerlingen. Deze vacature kan met vacante uren natuurkunde worden gecombineerd tot 0,6 fte totaal. Dan komen er ook tweede klassen natuurkunde in beeld. Binnen de vakgroepen ben je actief bezig met het ontwikkelen van je lessen en toetsen.

• Wat wordt er van je verwacht?
Enthousiasme voor de vakken die je gaat geven. Je vindt het prettig om met collega's in de vakgroep samen te werken. Je hebt een diploma om les te geven aan deze groepen of bent hiervoor nog aan het leren.

• Wat kun je van ons verwachten?
Roncalli biedt een fijne, dynamische werkomgeving, waar ruimte is voor ontwikkeling en professionalisering. Je komt terecht in een enthousiaste groep collega’s.
Het betreft een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Voortgezet onderwijs (cao VO) en CAO Ons Middelbaar Onderwijs.
Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.822,- en € 4.301, – bruto per maand (Schaal LB). Beoogde startdatum is per 1 januari 2022.
OMO heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8% en een professionaliseringsbudget van 600,- euro per jaar. Verder is de OMO aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
Verder biedt de cao nog verschillende aantrekkelijke regelingen die te vinden zijn via: CAO OMO

• Wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Halil Ertürk (personeelszaken) of Guilliam van Campo (manager onderwijs) via telefoonnummer 0164 241050.

Weet je al zeker dat je wilt solliciteren? Solliciteer dan snel via www.omo.nl. Daar kun je je motivatiebrief en CV t.a.v mevr. F. Tak Msc. uploaden.

De vacature sluit op 31 oktober 2021 en de gesprekken worden begin november ingepland.

Solliciteer