Docent LB of LD scheikunde 0,8 fte (0164) in Bergen op Zoom

Roncalli Scholengemeenschap, Bergen op Zoom

Roncalli scholengemeenschap is een in het groen gelegen rk/pc-samenwerkingsschool voor atheneum, havo en vmbo-tl (mavo) met 1.113 leerlingen. De school streeft ernaar leerlingen op een vooruitstrevende manier onderwijs te bieden. De werkwijze, vanuit een Daltonvisie, op onze school doet recht aan individuele verschillen tussen leerlingen en mondt uit in een eigen tempo werkwijze waarbij leerlingen leren in toenemende mate eigen keuzes te maken. Zo ontwikkelen zij zich tot volwassenen die in de huidige maatschappij verantwoordelijkheid kunnen dragen en goed kunnen samenwerken met anderen. Op deze wijze doen we recht aan onze slogan: Roncalli, méér dan een diploma!

Roncalli Scholengemeenschap heeft vanwege waarneming verlof van een collega van
6 september t/m 19 november 2021 de volgende vacature:

Docent (LB of LD) Scheikunde ongeveer 0,8 fte (overleg aanstelling als docent LD is mogelijk, mits eerstegraads bevoegd).

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar bevoegde kandidaten in het tweedegraadsgebied. We nodigen echter ook startende / studerende docenten van harte uit om te solliciteren.

Contactpersoon voor deze vacature is mevr. drs. A. van Put (0164-241050)

Solliciteren:
U kunt uw motivatiebrief en CV tot uiterlijk vrijdag 16 april 2021 insturen via de website van Ons Middelbaar Onderwijs:
Docenten – Werken bij Ons Middelbaar Onderwijs (omo.nl)

Solliciteer