751021 Docent eerstegraads scheikunde in Boxmeer

Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep. In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan. In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan. Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Voor het schooljaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar een eerstegraads docent scheikunde bovenbouw havo vwo voor onze locatie Boxmeer. Het gaat om een functie met een werktijdfactor van 0,6.

Denkt u dat u de geschikte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan uiterlijk 19 april 2019 via https://vacatures.omo.nl. Omdat we alle sollicitaties graag via dezelfde weg willen ontvangen, willen wij u vragen om uitsluitend via de link op de website van OMO te solliciteren op deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer